Vi var uppe i tid – men det var inte solen. Istället frös vi oss genom några varv i VM8:an och genom Rödkullen, Ullådalen, Stendalen och Tväråvalvet. Vi värmde tårna på Buustamon och sedan, äntligen, kom solen och den blå himlen. Den är svårflirtad!

Förra veckan bjöds det på After Ski på Broken i Stockholm i samband med ett pressevent för Liquid Image: små actionfilmkameror man kan ha när man dyker, springer, cyklar, åker skidor eller gör allt annat man kan tänkas göra. Jag som dessvärre ofta har för fullt i kalendern för pressevent träffade de trevliga tjejerna på PR-byrån dagen efter istället och fick med mig en after ski-påse hit upp till Åre. Jag har lånat ett par goggles med inbyggd kamera och filmade några åk under dagen – bland annat det åket som orsakade en hel del snö under jackan. Förmodligen kommer jag ägna den här eftermiddagen åt att lära mig redigeringsprogram – sedan kommer en liten skidfilm från pisten!

Åre Buustamon

Åre Liquid image

Skidkläder // Marmot. Hjälm // POC. Handskar // Hestra. Goggles // Liquid Image.

0