Jag tog vårjackan till London men här är lite kallt. Solskenet lämnade vi dessutom i Stockholm. Men skit samma, jag och Jessica är ändå lite småförälskade i London såhär några timmar efter att vi landat – och vi är störtförälskade i Whole Foods. Vi spenderade lång tid där inne. Promenerade runt bland maten och gick och tittade mellan hyllorna. Jag skulle älska att bo nära en Whole Foods oavsett land! Vi fyllde stora påsar med grejer som vi köpte. Spännande barer och produkter som var organic och fairtrade och jag vet inte vad!

Vi är inte i London på nöjesresa utan här på jobb. Därför blev vår tid bland butikerna kort men intensiv. In och ut ur taxis och snabba rundor på Nike Town, Adidasbutiken och ett gäng andra ställen. Nu ska jag lägga mig raklång på hotellsängen och invänta morgondagen. En heldag med sociala medietänk och  digitala strategier står på agendan. Det ska bli kul att få ta del av – och diskutera – ur ett internationellt perspektiv!

London 1 copy

Lunch på Leon

London 2 copy

London 3 copy

Nike Town gör det alltid så jäkla bra!

London 4 copy

Oxford Street.

London 5 copy

På väg mot Kensington High Street!

London 6 copy

En lycklig Jessica inne på Whole Foods!

London Sara 2

Snabb middag på Wagamama. Ett bra och säkert kort. Nästa gång ska jag ta ut svängarna i London!

London 8 copy

Classic!

0