Det fortsätter att vara kallt. Jag satt uppe och pysslade med jobb till fram på småtimmarna och gick och la mig när termometern visade nästan -30 grader. Förstod redan då att mitt planerade backpass som jag ville springa nu på morgonen inte skulle bli av. Istället har jag spenderat förmiddagen med mer jobb, och en fantastiskt fin utsikt utanför fönstret. Är så smått avundsjuk på mina vänner som bor här uppe – men vet att jag älskar såväl Stockholm som Västkusten och är rätt nöjd med att vara lite utspridd och att faktiskt fånga det bästa av alla världar. Såhär har det sett ut i min Instagramfeed (jag heter @sararonne) de senaste typ 10 dagarna:

Nyköpta stavar. Matchande omatchande // Löparhög i Duved efter en mils löpning – halvvägs genom passet // Valde en långsam väg hem – lite mer äventyr i vardagen

Glad och tacksam för livet hemma i Stockholm // Långpass i Halmstad – så grått och fint

Vårtulpaner i Göteborg // På en strand i Halmstad där himlen alltid är ett skådespel // Rusig efter ett fantastiskt löppass i Hälsingland

instagram

0