Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min söndag

Ännu en härlig dag med strålande sol! Jag passade på att ta en riktig premiärtur med den bil jag köpte i fredags. Det självklara valet på passagerare föll på min mamma: det var egentligen hon som köpte bilen (en Mini Cooper Cab) som fick namnet Charlie (för att den såg ut som en dumsnut precis som en av deras – fantastiska – katter) som vi senare köpte av henne och har haft som trotjänare i flera år. Nu har jag uppgraderat till en Charlie II. En sportigare och dessutom röd Mini Cooper Cab – som är utrustad med cykelhållare när så behövs. Den förra Minin har verkligen gått som en klocka i ur och skur trots siberienkyla och ökenvärme. Vi har fått in så otroligt mycket packning: längdskidor, slalomskidor, fyrverkeripjäser och you name it. Men – för att få plats med min racer var vi tvugna att cabba ner och det svenska sommarvädret är opålitligt. Den nya bilen är livsstilskompatibel!

På eftermiddagen körde jag spinning för Jaime på Nordic Wellness Östermalm. 90 minuter i en fullsatt cykelsal. Ett riktigt bra pass med mycket cykelkänsla. Kroppen har fått lite av en cykelchock den här veckan: att jag cyklat 3 pass har nog inte hänt sedan jag vet inte när. Det är bäst att jag sätter igång med den här cykelträningen nu så att jag blir en fullfjädrad cyklist till sommaren. Eller, allra helst till maj.

Jag avrundade en extremt bra dag med finbesök av Annika. Vi pratade träningsresor, dels ska vi ju springa en massa backar under 4 dagar på Cypern i november – men vi måste ju åka någonstans för backträning också…

mini cooper cab

Charlie II – med otroligt maskulina fälgar. Förmodligen extremt coola utan att jag riktigt fattat det men de får bli vinterfälgar.

stora skuggan

Sol på näsan vid Stora Skuggan.

nordic wellness stockholmCykelklädd!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger