Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Raw food: hallonpaj

Det här receptet har legat som en flik på min skärm ett bra tag. Ikväll gjorde jag slag i saken i samband med att jag fick besök av en vän som kom över för att prata fonder. Nu har jag äntligen fått ändan ur och tagit tag i det där med det orangea kuvertet. Varför har jag inte gjort det förut? Dessutom ska jag bli aktiekung. Kung av aktier och backar – jo jag tackar!

Jag kan verkligen rekommendera rawfoodpaj på hallon – jag hade dessutom en banan i (som ursprungsreceptet förespråkar) men skippade lakritsen. Vill poängtera saltet, det lyfter verkligen smaken på pajskalet!

raw food hallonpaj

raw food paj

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Viktor Frisk
Mode
Linn Eklund
Man
Johan Hurtig
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström