Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Radiotystnad

Hej där! Jag trodde att mitt liv skulle bli lite lugnare på den här sidan årsskiftet men nä, it ain’t happening. Och om det nu envisas med att vara fullt ös medvetslös så måste jag se till att prioritera mig själv i hela det fantastiska äventyrsland jag befinner mig i. Inte prioritera tid för alla andra – utan först och främst prioritera tid för mig. Så den här helgen ska jag ladda batterierna i mitt bästa vinterland.

Åre Magasin

Åre skidträning

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hel rätt. Känner igen känslan!

  Stepup 2 Fitness 2013-03-07 09:26:23 http://www.stepup2fitness.se
  Svara
 • Bra där! Ha det bäst :))
  Kram

  Anna 2013-03-07 08:59:01
  Svara
 • Låter sunt. Hittar man en harmoni i sin egen tid så blir även tiden mot andra så mycket bättre… Jag försöker också ibland med gott samvete bara ta hand om mig själv och de människor jag har i min närhet. Hoppas du får en bra helg!!!

  Ida 2013-03-07 08:34:16 http://mittaktivaliv.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Home
Amelia Widell
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson