Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Radiotystnad

Hej där! Jag trodde att mitt liv skulle bli lite lugnare på den här sidan årsskiftet men nä, it ain’t happening. Och om det nu envisas med att vara fullt ös medvetslös så måste jag se till att prioritera mig själv i hela det fantastiska äventyrsland jag befinner mig i. Inte prioritera tid för alla andra – utan först och främst prioritera tid för mig. Så den här helgen ska jag ladda batterierna i mitt bästa vinterland.

Åre Magasin

Åre skidträning

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hel rätt. Känner igen känslan!

  Stepup 2 Fitness 2013-03-07 09:26:23 http://www.stepup2fitness.se
  Svara
 • Bra där! Ha det bäst :))
  Kram

  Anna 2013-03-07 08:59:01
  Svara
 • Låter sunt. Hittar man en harmoni i sin egen tid så blir även tiden mot andra så mycket bättre… Jag försöker också ibland med gott samvete bara ta hand om mig själv och de människor jag har i min närhet. Hoppas du får en bra helg!!!

  Ida 2013-03-07 08:34:16 http://mittaktivaliv.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger