Både Petra och Jessica kör frågestund och jag har ställt typ samma till båda. Frågan lyder typ: vad vill du? Den frågan bör man nog ställa sig själv rätt ofta. Vad vill jag med det här jobbet? Med det här uppdraget? Med den här kontakten? Med den här semestern? Med den här bloggen?

Det behöver inte finnas något särskilt rätt svar, men vet man vad man vill så behöver man inte ägna så mycket energi åt att leta svar. För man har det redan. Det kan mycket väl hända att svaret ändras och utvecklas med tiden, och det är ju också bra. Inget är ristat i sten – om man verkligen inte ristar något i sten.

Jag passar på att ställa mig själv samma fråga: vad vill jag med den här bloggen?

Det här är svaren jag kommer fram till:

  1. Ha roligt. Annars finns det ingen poäng med något.
  2. Inspirera till förändring i synsättet att man måste vara smal för att vara vältränad. För det har faktiskt inte med saken att göra. Vältränad comes in different shapes and sizes.
  3. Utmana. Utmana ideal. Utmana gränser. Utmana tankar.

Tyresta nationalpark, en höstkväll 2012

 

0