Jag bokade in mig på Clarion Post den här natten. Hade egentligen tänkt mig St Jörgen men deras hemsida är inte kompatibel med min dator av outgrundlig anledning. Jag ville ha ett gym med träningsmöjligheter, jag tycker det är viktigt i val av hotell. Jag är inte en sådan som väljer hotell efter pris med argumentet “man ska ju bara bo där, inte spendera hela sin dag där”. Jag förstår vad man menar med det resonemanget – men jag delar det inte. Sedan spar jag in de pengarna på annat istället. Jag väljer hellre bra kvarterskrogar istället för fina restauranger till exempel. Just det är något jag saknade på vår Karibienresa för något år sedan: jag ville äta mer lokal mat men det gick typ inte. Det är också vad jag älskar med Thailand, att stanna till vid en på enkla hak, istället för att välja det som ser fancy ut men som sedan serverar en avdankad trist köttbit med pommes.

Fast det var ju inte riktigt det jag skulle skriva om. Jag hade tänkt skriva att jag körde tabata-intervaller på löpband och på crosstrainer. Himla smidigt att våga sig på höga farter på bandet. Nu är ju min fart relativt till andra inte så himla hög, Grabben springer ju snabbare på marathon än vad jag springer mina intervaller. Men ändå. Jag körde 8 * 20/10-intervaller på löpband efter en ordentlig uppvärmning, och gjorde sedan samma sak på crosstrainern. Crosstrainern var snäppet jobbigare, det blev aldrig vila på samma sätt som på bandet där man liksom kan “hoppa av” i farten.

Jag avslutade med lite styrka och sådana övningar som involverar hela kroppen. Som benböj med press till exempel. Bra grejer! Sedan duschade jag, bytte om och träffade ex-bloggaren Emil och Jim Berg för tapasmiddag på Mañana.

Mitt rum på Post

Jag bad om utsikt – och utsikt fick jag


Bra gym – men lite lågt i tak

Jag har utsikt också på kvällen!

På väg mot middag

 

0