Tänkte först skriva tack för ikväll Kävlinge. Men vi var ju faktiskt inte där. Rent tekniskt sett var vi i Löddeköpinge. Men många kom ju nästgårds ifrån så det får bli tack Skåne istället! Skåne är extremt fascinerande tycker jag – där är ju samhällen överallt även om man knappt förflyttat sig! På vägen ner från Halmstad sken solen och det var fantastiskt fint och soligt och frostigt med bedårande utsikt över havet från E6:an. Särskilt fint var det när jag passerade Glumslöv. Där omkring är jag döpt, för att ytterligare krångla till var jag bor och var jag är från och allt det där.

Tack till alla deltagare ikväll – jag hoppas ni hade en bra och rolig kväll med intressanta diskussioner som skapade fler tankar. Det var riktigt kul att lyssna till era åsikter och reflektioner!

Jag dokumenterade dåligt med kameran från kvällen. Det här är en bild tagen innan alla kom!

Dåligt med solsken på väg hem, däremot fick jag lyssna till svenska rekord på radion!

 

0