Jag gillar listor. Sådana som innehåller övningar till nästa träningspass, sådant som ska göras på jobbet under veckan, ställen att gå till på semestern, saker att göra per säsong och sådant att uppleva under ett år. Ja, vad vore jag egentligen utan mina listor? Oförmögen, obeslutsam och villrådig, skulle jag tro. Listorna hjälper mig att strukturera upp mina tankar och att lotsa mig på vägen.

Hur som helst. I min kalender står den här listan under rubriken 2013:

Tromsø. Jag ska ju dit och springa midnattshalvmarathon i sommar. Längtar!

London. Förmodligen åker jag dit i mars. Håller tummarna!

Island. Yes please! Enastående natur, en fin vän och härliga hästar.

Stockholm. Åre. Halmstad. 3 ställen där jag känner mig hemma och mellan vilka jag vill fördela min tid. Det blir mycket Halmstad i februari. I mars blir det mera Åre.

Jobba mycket. Så att jag har mer tid för ledigt. Låter kanske märkligt men så är det.

Cykeläventyr. Givetvis på en racer.

Vältränad. Jag har en bit till min vanliga form – men jag är på god väg.

Alperna. Jag planerade för det redan 2012, att ta en roadtrip sommartid i alperna. Det blev aldrig av då – men jag vill nu. Springa eller vandra och ta med mig många minnen hem! Den här upplevelsen önskar jag mig i födelsedagspresent!

Äventyr. I den här spännande lådan lägger jag resor till Boston i april (för att heja på Grabben på Boston marathon) och Cypern i november. Helst vill jag en sväng till Palma också, oklart när. Det kan vara så att jag börjar få ont om tid.

Tillfälligt slut på listan!

Living the dream. This is what it looks like. Så jäkla bra!

 

0