Jag tokälskar mina Inov8 X-talon som fungerar fantastiskt i terräng och på vinterväg – men – jag har faktiskt beställt nya skor från Icebugs. Ett par med dubb och ett par med grov terrängsula. Skor med dubb har ett begränsat användningsområde: är det inte is och halkigt så slits dubben och då kan jag lika gärna använda terrängskor.

Att säga att jag sprungit med nya skorna är kanske att ta i, men jag var i alla fall ute och testade dem på snöblandad is – och ren blankis. Det funkade fint. Jag tycker att känslan när jag snörade på mig skorna var lite märklig med en annorlunda passform och en annan placering av snörning än vanligt – men lagom till att jag tog första löpstegen hade jag vant mig.

Jag kommer helt klart att använda de dubbfria terrängskorna mest, men det kan vara praktiskt att ha de med dubb också. Ibland.

Hälsingland 320

Hälsingland 311

Hälsingland 327

Hälsingland 317

Skor // Icebugs. Jacka // PR Femme Jacket från Craft (ny favorit!). T-shirt // Casall. Tights // WP Stretch från Craft (gammal favorit).

 

0