Gårdagskvällen var himlas trevlig men jag och Grabben pyste iväg från Stockholm först framåt 22.30-tiden. På radio varnade de om blixthalka mellan Norrköping och Markaryd och vi hann se några bilar i diket och här och var kaskadsnöade det. Tack snälla fina sommarbilen för att du går stadigt trots ishalka! Vi kom fram till Halmstad vid 4. God morgon!

Jag tog sovmorgon fram till lunch och funderade ett slag på ord som “oj, nej, jävlar”. Men så kom jag på att just det, idag är jag chef och bestämmer när och hur jag ska jobba. Delivery is king enligt min arbetsfilosofi. Jag stoppade det dåliga samvetet i papperskorgen och välkomnade fredagen. Och att jag vaknade upp hemma i Halmstadslägenheten. Sedan tog jag med mig kontoret till Spis & Deli, min favorit.

Solskenet i Hälsingland förra helgen var en breaking point för själen. Jag gillar att ha koll på läget. Jag vill ha beslut fattade och en tydlig riktning var jag är på väg. Därför har jag svårt för stress som beror på ovisshet. Att inte veta är det värsta som finns. Långt mycket värre än negativa besked. Ovisshet gör mig håglös, orkeslös och allmänt trött. Jag har varit omotiverad att träna eller göra sådant som är bra för mig. Konsekvensen? Sämre hälsa. Taskig form.

Men nu är saker och ting på banan och jag är sjukt pepp att agera utifrån det läge som jag befinner mig i. Ramverket för vilket jag verkar inom är definierat och utifrån det kan jag leverera, överträffa och bygga på. Grunden är lagd utifrån vilken jag kan leva. Peace.

Lunch (och frukost).

Kontorsutsikt.

 

0