Din energi till livet smittar av sig på ett härligt sätt och jag undrar hur du har skapat dig möjligheten att ha bostäder på några av Sveriges bästa platser (sthlm, Åre och halmstad) och att hinna resa och upptäcka?

Det där är nog en grej jag fått från min mamma. I hennes värld är allting möjligt. Mycket fascinerande! Ju äldre jag blir, desto mer lik blir jag henne märker jag. Stockholmslägenheten och Halmstadlägenheten äger jag och Grabben tillsammans – men boendet i Åre är mina föräldrars, även om det mest är jag som är där. Jag är extremt övertygad om att man måste skapa det liv man vill leva, ingen annan kommer göra det åt dig.

Det där med tid har jag svårt för. Det finns så mycket jag vill göra och tid är nog det enda i världen man inte kan kontrollera. Det spelar ingen roll hur mycket pengar man har, hur mycket kärlek eller hur mycket av något annat – tiden är alltid begränsad. Det ger mig lite lätt ångest. Jag har under de senaste åren valt att utveckla mitt yrkesliv efter hur jag vill leva – istället för att anpassa mitt liv efter jobbet. Jag jobbar mycket – men jag vill göra det varifrån jag vill. Ärligt talat, det mesta man behöver i rätt många jobb är ju en dator och internetuppkoppling.

Härligt att höra att det smittar av sig!

 

Undrar om du alltid varit intresserad av träning och att utforska god, hälsosam mat?

Nej inte alltid. Minns när jag tyckte att det var jobbigt och tråkigt att röra på mig. Att gå långpromenader var det tråkigaste jag visste! Intresset väcktes under senare delen av högstadietiden. Mat har jag blivit mer intresserad av under de sista 3-4 åren och jag tror det finns mycket kvar att lära rent generellt, inte bara hos mig utan hos typ alla.

 

Du som reser mycket och verkar bo på flera olika ställen: vart känner du dig mest hemma? Stockholm/Halmstad/Åre eller någon annanstans? Var är du egentligen född och har växt upp?

Jag känner mig hemma på många ställen och framförallt trivs jag så himla bra på olika ställen. Stockholm har sin charm: pulsen, vännerna. Halmstad och Åre är lite lika fast ändå olika: här hittar jag lugnet och här hämtar jag liksom andan. Det är verkligen perfekt att kunna kombinera och jag är oändligt tacksam för det.

Jag är född i Bollnäs fast det står Mora i passet. Jag spenderade mina första levnadsår i Kanada och England men av det minns jag inget. Jag växte upp i Saltsjöbaden utanför Stockholm men mitt i uppväxten flyttade vi till Hälsingland så jag gick 5:an i Runemoskolan. Efter gymnasiet flyttade jag till Irland i 4 år och pluggade till nationalekonom och jobbade inom finanssvängen – sedan flyttade jag till Kanada i nästan 2 år och gick skidutbildning och fortsatte jobba inom finanssektorn. 2005 kom jag hem till Sverige och sedan dess har jag stannat inom landets gränser. I alla fall vad gäller boendet.

 

0