Jag sitter vid frukostbordet och är så väldigt glad. Den här dagen har verkligen startat som en strong day! Jag träffade Annika under bron i Rålis i morse och så tränade vi medan solen gick upp över Riddarfjärden. Visst låter det fint! Och vet ni – exakt så fint var det. Det är i alla fall så jag minns det efteråt. Träningsendorfiner!

Igår kväll låg jag i sängen och bläddrade i Casall T.O.D.-appen (gratis för iPhone). Min favorit i appen är inte de färdiga programmen – utan övningsbanken som finns tillgänglig för respektive redskap. Jag satte ihop ett program som bestod av hopprep och övningar med medicinboll som innehöll bland annat “plank to basketball dunks” och “ball power slams”. Bra och kul träning! Någon kväll alldeles snart ska jag ta fram Grabbens foam roll och testa övningar från Myofascial release-delen i appen.

Casall app

Casall mediball

Casall strongday

 

0