ASICS har kommit igång med sina running clinics. På tisdagar, kl 17.30-18.30 hålls träningarna som utgår från ASICS Flagship store vid Norrmalmstorg. Dusch och omklädningsrum finns mot betalning (då ingår också handdukar och schampoo och sådant) och vill man kan man även använda deras Running Gym (kostar också). Det är intressant att följa utvecklingen av running clubs. Det är lite som giganternas kamp och jag tror att nyckeln ligger i att göra det personligt och äkta och bygga relationer. Ikväll är det som vanligt dags för Nike Run Club och på måndagar är det Runday som är tätt förknippade med Salomon.

ASICS fortsätter också att producera filmer med elitatleter. Senast ut är ”better your best” med triathleten Helen Jenkins (som vunnit VM 2 gånger) med budskapet att setbacks gör dig starkare:

Snygg (men) sponsrad film från Asics

0