Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Raw food

Idag har jag hängt hemma hos Anna som bor vid havet strax utanför Halmstad. Jag har inspirerats av en sprudlande, härlig människa som är lika vacker på insidan som på utsidan. Sådana möten är fantastiska!

Vi sprang längs med havet, på sandstrand och på is och efter en del uppförsbackar så fick vi bedårande belöning i form av utsikt över hela bukten. Så fint hela året om, fast på helt olika sätt. Trots det måste jag erkänna att jag längtar lite, lite efter sommaren. Eller, i alla fall vår och varmare solstrålar och härligt tassande över stock och sten.

Anna inspirerade mig massor med sin raw food-kost och jag är himla sugen på att köpa boken Karins gröna värld som jag bläddrade i hos Anna. I hennes (Annas alltså) ugn stod en pizzabotten (yes, rawfood) och bakades på strax under 50 grader som blir till fantastisk fredagsmat. Till lunch åt vi raw foodlasagne från Spis & Deli och jag konstaterar att jag är superpepp på bra mat rent generellt: såväl rawfood som paleo.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Linda: ja Spis & Deli är en favorit sedan det öppnade – I love! .)

  admin 2013-02-22 22:53:03
  Svara
 • Linda: ja Spis & Deli är en favorit sedan det öppnade – I love! .)

  admin 2013-02-22 22:53:03
  Svara
 • hmm mitt förra inlägg verkar försvunnit.
  Ville mest skriva hur roligt det var att höra att du besökt Spis & Deli. Jag är nyinflyttad till Halmstad och fick hum av restaurangen nu i veckan. Är själv i paleo-challenge (med Annika Sjöö) och blir så himla lycklig av personer som engagerar sig i bra mat såsom Spis & Deli. Grattis Halmstad 🙂

  Linda 2013-02-22 22:18:56
  Svara
 • hmm mitt förra inlägg verkar försvunnit.
  Ville mest skriva hur roligt det var att höra att du besökt Spis & Deli. Jag är nyinflyttad till Halmstad och fick hum av restaurangen nu i veckan. Är själv i paleo-challenge (med Annika Sjöö) och blir så himla lycklig av personer som engagerar sig i bra mat såsom Spis & Deli. Grattis Halmstad 🙂

  Linda 2013-02-22 22:18:56
  Svara
 • Åh va roligt att se att du vart på spis & deli. Jag är nyinflyttad till Halmstad och fick hum av den restaurangen i veckan, imorgon ska jag dit och prova någon av deras juices eller mandelmjölks-shaker tänkte jag. Jag är just nu i paleo-challenge (med Annika Sjöö) och blir så himla lycklig av att upptäcka folk som engagerar sig i hälsosam mat så som Spis&deli. Grattis Halmstad :))

  Linda 2013-02-22 22:15:00
  Svara
 • Åh va roligt att se att du vart på spis & deli. Jag är nyinflyttad till Halmstad och fick hum av den restaurangen i veckan, imorgon ska jag dit och prova någon av deras juices eller mandelmjölks-shaker tänkte jag. Jag är just nu i paleo-challenge (med Annika Sjöö) och blir så himla lycklig av att upptäcka folk som engagerar sig i hälsosam mat så som Spis&deli. Grattis Halmstad :))

  Linda 2013-02-22 22:15:00
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger