Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nordic Wellness i Halmstad

Jag har precis kommit hem från 45 minuter spinning på det som förut hette Form Friskvård i Halmstad – men som nu heter Nordic Wellness. Jag har spenderat många timmar här, men det var minst sagt länge sedan jag var där och tränade. Det är Grabbens favoritgym alla kategorier och det ska bli spännande att se hur det utvecklar sig i ny skepnad. Jag håller tummarna för att det förvaltas och utvecklas. Form har haft en fin personlighet och tagit hand om sina medlemmar på ett fint sätt.

Spinning var det förresten extremt länge sedan jag tränade. I och med morgonens pass väcktes min instruktörslängtan igen – den ligger vilande så länge jag själv inte tränar spinning men när jag sitter där som deltagare längtar jag fram till instruktörssadeln. På Blogger Boot Camp i mars är det dags. Jag har sista klassen och det ska bli intressant. Jag hoppas att alla orkar ända in i mål – trots att hela dagen bjuder på störjobbiga klasser.

Ni som undrat vad jag gjort med mitt blåbärs- och lingonpulver jag köpte förra veckan – såhär har jag använt det hittills, i frukostskålen:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk