Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träning på Clarion Post

Jag bokade in mig på Clarion Post den här natten. Hade egentligen tänkt mig St Jörgen men deras hemsida är inte kompatibel med min dator av outgrundlig anledning. Jag ville ha ett gym med träningsmöjligheter, jag tycker det är viktigt i val av hotell. Jag är inte en sådan som väljer hotell efter pris med argumentet ”man ska ju bara bo där, inte spendera hela sin dag där”. Jag förstår vad man menar med det resonemanget – men jag delar det inte. Sedan spar jag in de pengarna på annat istället. Jag väljer hellre bra kvarterskrogar istället för fina restauranger till exempel. Just det är något jag saknade på vår Karibienresa för något år sedan: jag ville äta mer lokal mat men det gick typ inte. Det är också vad jag älskar med Thailand, att stanna till vid en på enkla hak, istället för att välja det som ser fancy ut men som sedan serverar en avdankad trist köttbit med pommes.

Fast det var ju inte riktigt det jag skulle skriva om. Jag hade tänkt skriva att jag körde tabata-intervaller på löpband och på crosstrainer. Himla smidigt att våga sig på höga farter på bandet. Nu är ju min fart relativt till andra inte så himla hög, Grabben springer ju snabbare på marathon än vad jag springer mina intervaller. Men ändå. Jag körde 8 * 20/10-intervaller på löpband efter en ordentlig uppvärmning, och gjorde sedan samma sak på crosstrainern. Crosstrainern var snäppet jobbigare, det blev aldrig vila på samma sätt som på bandet där man liksom kan ”hoppa av” i farten.

Jag avslutade med lite styrka och sådana övningar som involverar hela kroppen. Som benböj med press till exempel. Bra grejer! Sedan duschade jag, bytte om och träffade ex-bloggaren Emil och Jim Berg för tapasmiddag på Mañana.

Mitt rum på Post

Jag bad om utsikt – och utsikt fick jag


Bra gym – men lite lågt i tak

Jag har utsikt också på kvällen!

På väg mot middag

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Superlyxigt med den utsikten. tack för att du delar med dig. Härliga träningskläder, fastnade för tightsen, var kommer de ifrån?/Annika

  annika 2013-02-21 00:54:48
  Svara
 • Superlyxigt med den utsikten. tack för att du delar med dig. Härliga träningskläder, fastnade för tightsen, var kommer de ifrån?/Annika

  annika 2013-02-21 00:54:48
  Svara
 • Nice … tillochmed en regning dag ser läcker ut på bilden med utsikt mot centralen. 🙂

  madelaine 2013-02-19 17:41:24 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Nice … tillochmed en regning dag ser läcker ut på bilden med utsikt mot centralen. 🙂

  madelaine 2013-02-19 17:41:24 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Alltid lika snygg! Gillar verkligen dina färgglada träningsoutfits! och ditt leende 😉 Det matchar så bra till.

  Lena 2013-02-19 09:28:58 http://www.gopublic.devote.se
  Svara
 • Alltid lika snygg! Gillar verkligen dina färgglada träningsoutfits! och ditt leende 😉 Det matchar så bra till.

  Lena 2013-02-19 09:28:58 http://www.gopublic.devote.se
  Svara
 • Ha en trevlig dag i Göteborg! Är du kvar i kväll och inte har träningskompis, ska jag till Elixia Sisjön och träna cykel 17:45.

  Jennie 2013-02-19 07:55:58 http://www.traningsnarkomamman.com
  Svara
 • Ha en trevlig dag i Göteborg! Är du kvar i kväll och inte har träningskompis, ska jag till Elixia Sisjön och träna cykel 17:45.

  Jennie 2013-02-19 07:55:58 http://www.traningsnarkomamman.com
  Svara
 • Ser ut att vara riktigt välutrustat för att vara ett hotellgym!

  Mia - träning och småbarnsliv 2013-02-19 07:52:48 http://miasmil.blogspot.se/
  Svara
 • Ser ut att vara riktigt välutrustat för att vara ett hotellgym!

  Mia - träning och småbarnsliv 2013-02-19 07:52:48 http://miasmil.blogspot.se/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger