Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sport-bh

Det här med att välja sport-bh är inte helt lätt. När jag går igenom mina favoriter ser jag bara dra på-varianter. Alla de där man ska knäppa i ryggen på olika sätt går bort. Ibland har jag haft på mig en sådan när jag ska springa långt – vilket resulterat i galna skavsår vid knäppet. Man kan få skavsår av alla möjliga saker när man springer långt. Ett tips är att ha lite vaselin i alla linningar, såväl på tightsen som sport-bh:n.

Anyways, om jag får välja de sport-bh:ar jag helst använder när jag tränar så blir det dessa (utan inbördes ordning):

1. Casall multi sport bra. En favorit eftersom den är skön och finns i många kul färger. Jag har insett att jag haft för stor storlek i dem för jag har alltid haft 2 par på mig när jag ska springa (ja, superstöd!) men efter att ha gått ner en storlek så funkar det fint med bara en! (Den ljusrosa finns till kampanjpris på Timarco och på Sportamore kan man köpa 3 för 2).

2. Nike pro bra. Bra stöd och kul mönster. Lite hårdare kanter än Casalls modell. (Störst utbud har jag hittat på Sportamore – dessutom 3 för 2…)

3. Craft sport specifik super bra eller Craft specifikcrun bra. Galet bra med sportspets (mesh) på sidorna. Finns oftast bara i svart och vitt vilket kanske är lite tråkigt. (Jepp, 3 för 2 på Sportamore här med,

Bubblare: Craft Sport-bh med vindskydd, så att man inte fryser på obehagliga ställen… (finns på Timarco och på Outnorth bland annat)

Det finns också en hel del kampanj på sport-bh:ar från Icebreaker på Andmotion för de som har dem som favorit. Det har inte jag – men mest för att jag aldrig riktigt provat…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • […] Sara Rönne om sina sport-bh-favoriter. Citatet är hämtat härifrån. […]

  Sport-bh test av bloggare | Sport-BH 2013-06-04 13:36:54 http://www.sport-bh.nu/citat-om-sport-bh/
  Svara
 • Det här är värsta grejen. Jag skulle aldrig sporta utan den och knappt gå ut till vardags heller eftersom när man använt den så länge att den töjt sig lite är den perfekt som vardags-bh. Den har vunnit verenda test den förekommit i – med rätta.

  Mai 2013-02-19 14:16:52
  Svara
 • Marie: Jag har storlek 70G och jag har hittat Change´s egen träningsbh och den har tre knäppningar i ryggen och är helt klart bäst! Kan inte ha de som man drar på för jag får inte stöd nog.

  Så behöver ni riktigt bra stöd så testa changes sportbh 🙂

  Camilla 2013-02-19 10:42:40 http://stenlund.org/wordpress
  Svara
 • Jag vet ju att det inte bara är jag som hittat Falke eftersom min storlek ofta är slut. Den är helt enkelt bäst. Har alltid fått grymma skav på maror och superlånga långpass. Men det var innan jag hittade Falke. Finns på runners store. Nätet vet jag inte.

  anneliten 2013-02-18 23:18:43 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Jag vet ju att det inte bara är jag som hittat Falke eftersom min storlek ofta är slut. Den är helt enkelt bäst. Har alltid fått grymma skav på maror och superlånga långpass. Men det var innan jag hittade Falke. Finns på runners store. Nätet vet jag inte.

  anneliten 2013-02-18 23:18:43 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Håller med Nina L! 🙂 Jag har den sport-BH:n som nämns och den är krånglig att få på sig, men tuttarna får sig ett riktigt lyft, man slipper ”uniboob” och de sitter prick stilla vid löpning.

  Dessi 2013-02-18 15:48:35 http://www.dessi.se
  Svara
 • Håller med Nina L! 🙂 Jag har den sport-BH:n som nämns och den är krånglig att få på sig, men tuttarna får sig ett riktigt lyft, man slipper ”uniboob” och de sitter prick stilla vid löpning.

  Dessi 2013-02-18 15:48:35 http://www.dessi.se
  Svara
 • För lite bättre stöd och för att undvika ”uniboobs” (om man nu har det estetiska tänket, hehe) så rekommenderar jag verkligen Shock Absorbers run nånting. Två knäppningar i ryggen visserligen (å andra sidan sprang jag tjejmaran i min och slapp skavet – kanske för att jag var dyngsur nästan hela vägen?? 🙂
  Jag gjorde i början misstaget som man gärna gör med vanlig behå – för stort omfång å för liten kupa, men efter en justering så är det som betong runt bysten (I shock absorber upplever jag att jag har samma stl som i chantelle-bh, om det hjälper nån…)! Fultips: prova på stora kedjan och beställ sen från wiggle el startfitness…

  Nina L 2013-02-18 15:10:34
  Svara
 • För lite bättre stöd och för att undvika ”uniboobs” (om man nu har det estetiska tänket, hehe) så rekommenderar jag verkligen Shock Absorbers run nånting. Två knäppningar i ryggen visserligen (å andra sidan sprang jag tjejmaran i min och slapp skavet – kanske för att jag var dyngsur nästan hela vägen?? 🙂
  Jag gjorde i början misstaget som man gärna gör med vanlig behå – för stort omfång å för liten kupa, men efter en justering så är det som betong runt bysten (I shock absorber upplever jag att jag har samma stl som i chantelle-bh, om det hjälper nån…)! Fultips: prova på stora kedjan och beställ sen från wiggle el startfitness…

  Nina L 2013-02-18 15:10:34
  Svara
 • Casall är min favorit också! En sak man kan säga om Crafts med vindskydd är ju att den inte är en riktig sport-BH tycker jag. Jag brukar använda den som extralager utanpå underställströjan, och med en vanlig sport-BH underst (riktigt skitfult, på samma sätt som det är apfult men funktionellt att ha vindtrosorna utanpå långkalsongerna…) och det blir varmt och skönt om det är blåsigt när man åker skidor. Men den har ju ingen stödjande funktion alls eftersom materialet är samma som i Pro zero-underställen.

  Therese 2013-02-18 15:04:35 http://theresewahlgren.blogspot.com
  Svara
 • Casall är min favorit också! En sak man kan säga om Crafts med vindskydd är ju att den inte är en riktig sport-BH tycker jag. Jag brukar använda den som extralager utanpå underställströjan, och med en vanlig sport-BH underst (riktigt skitfult, på samma sätt som det är apfult men funktionellt att ha vindtrosorna utanpå långkalsongerna…) och det blir varmt och skönt om det är blåsigt när man åker skidor. Men den har ju ingen stödjande funktion alls eftersom materialet är samma som i Pro zero-underställen.

  Therese 2013-02-18 15:04:35 http://theresewahlgren.blogspot.com
  Svara
 • Fitnessc: håller med, men inte på Nike Pro eller Craft

  Rund: 🙂

  StepUp: just ja, ni har det bra ni!

  admin 2013-02-18 14:04:16
  Svara
 • Fitnessc: håller med, men inte på Nike Pro eller Craft

  Rund: 🙂

  StepUp: just ja, ni har det bra ni!

  admin 2013-02-18 14:04:16
  Svara
 • Craft sport är en klar favorit!!! Bor man nära Kosta i Småland så handlar man Craft till en billig peng 🙂

  Stepup 2 Fitness 2013-02-18 13:31:10 http://www.stepup2fitness.se/blogg
  Svara
 • Craft sport är en klar favorit!!! Bor man nära Kosta i Småland så handlar man Craft till en billig peng 🙂

  Stepup 2 Fitness 2013-02-18 13:31:10 http://www.stepup2fitness.se/blogg
  Svara
 • Min favorit är en Casall. Dock en med (ett) knäppe i ryggen. Rätt så många år på nacken nu, men har klarat sig riktigt bra! 🙂

  Rund är också en form! 2013-02-18 13:14:57 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Min favorit är en Casall. Dock en med (ett) knäppe i ryggen. Rätt så många år på nacken nu, men har klarat sig riktigt bra! 🙂

  Rund är också en form! 2013-02-18 13:14:57 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Problemet som jag upplever med dra på-varianterna är att de har mycket kortare hållbarhet innan de blir sladdriga, just för att man drar på dem och därmed så att säga drar ut dem. Jag springer bara i såna man knäpper, dra på funkar i gymet och till cykling.

  fitnesscoachen 2013-02-18 13:06:49 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • Problemet som jag upplever med dra på-varianterna är att de har mycket kortare hållbarhet innan de blir sladdriga, just för att man drar på dem och därmed så att säga drar ut dem. Jag springer bara i såna man knäpper, dra på funkar i gymet och till cykling.

  fitnesscoachen 2013-02-18 13:06:49 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • Marie: jag har D, tycker de är bra utifrån mina förutsättningar 🙂

  Upp&Hoppa: håller med!

  admin 2013-02-18 12:35:10
  Svara
 • Marie: jag har D, tycker de är bra utifrån mina förutsättningar 🙂

  Upp&Hoppa: håller med!

  admin 2013-02-18 12:35:10
  Svara
 • Crafts sportbh är verkligen bra, synd att de inte kommit ut större med den – dvs får fram dem bättre i butik!

  uppochhoppa 2013-02-18 12:34:39 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Crafts sportbh är verkligen bra, synd att de inte kommit ut större med den – dvs får fram dem bättre i butik!

  uppochhoppa 2013-02-18 12:34:39 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Kanske en dum fråga, men jag har lite större byst (75E), har ju ingen aning om din byststorlek förstås 🙂 undrar därför om dessa BH:ar har bra stöd även för lite större boobiesar :-)?

  Marie 2013-02-18 12:24:15
  Svara
 • Kanske en dum fråga, men jag har lite större byst (75E), har ju ingen aning om din byststorlek förstås 🙂 undrar därför om dessa BH:ar har bra stöd även för lite större boobiesar :-)?

  Marie 2013-02-18 12:24:15
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger