Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

We run 10k

Anmäld. Till något jag inte vet vad det är. Ett lopp som jag springer där jag är, med Nike som avsändare. Lördag eller söndag en helg i mars. Men jag får i alla fall en t-shirt. Det här har jag precis klickat mig in på och anmält mig till. Jag tänker att det kan bli skoj. Jag siktar på mängd under resterande delen av februari och hela mars, så varför inte dra en tiokilometrare som snabbdistans någon dag?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Anna: absolut. fast, rent krasst. hur många donerar frivilligt ändå? bättre något än inget. och t-shirt får man. kostar säkert mer än 30 dollar. 🙂

  Erica: exakt så

  Rund: mycket!

  admin 2013-02-10 21:17:13
  Svara
 • Något du inte vet vad det är?
  Hihi! Spännande. Det går säkert bra. 🙂

  Rund är också en form! 2013-02-10 20:44:09 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Att ta sig ut i spåret är aldrig fel 🙂

  Erica 2013-02-10 20:35:42 http://www.stuganpafjallet.wordpress.com
  Svara
 • Intressant – men jag vänder mig mot att de ska ha 40usd för kalaset när bara 10 av dem går till välgörenhet. Visst, en tisha, men den kostar någon dollar att tillverka och det finns inga kostnader för själva loppet eftersom alla springer själv. Nike borde kunnat göra det på ett annat vis och vunnit mer pr samtidigt. Frivillig donation/matcha allas donationer dubbelt upp/etc.
  …så tänker jag.

  Anna 2013-02-10 20:05:57 http://annamarkelin.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Träningsglädje
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig