Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träning med PT

Veckan har börjat bra med en timmes PT-träning på SATS. Varje gång jag tränar med Pernilla gör vi nya grejer och det är nog dags att jag börjar skriva ner dem så att jag minns dem till min egen träning.

Vi kör nästan alltid superset. Till exempel kombinerar vi en övning där jag börjar ståendes med stång på raka armar, sedan går jag ner på knä på mattan (ett ben i taget) och upp igen (fortfarande med stången på raka armar) med övningen draken med stång. Eller en dynamisk övning där vi börjar med armhävning och sedan övergår till plankan och sedan inhopp med benen och över till planka för att börja om med ny armhävning och så vidare, kombinerat med en form av rodd. Eller en kombination av planka med rodd med hantlar som övergår i stående explosiv axelpress, följt av superman på mage på matta (fast med armarna bakåt och med vikt i händerna).

På onsdag kör vi igen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag skulle verkligen vilja testa en PT. Jag får försöka få tummen ur!
  Det låter riktigt bra. Man får testa sådant man aldrig gör själv.

  Rund är också en form! 2013-02-04 21:00:58 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja testa en PT. Jag får försöka få tummen ur!
  Det låter riktigt bra. Man får testa sådant man aldrig gör själv.

  Rund är också en form! 2013-02-04 21:00:58 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Det är när man läser sådana här (intressanta) förklaringar/övningstips som man skulle vilja se det på film istället! Det vore kul! Men jag är själv dålig på det då jag tycker det blir meckigt att filma (många önskar det när jag lägger upp hemmaträningspass) så då får jag kanske börja med att göra det själv först 😉
  Ses imorgon!

  Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner 2013-02-04 17:04:58 http://www.missagda.se
  Svara
 • Det är när man läser sådana här (intressanta) förklaringar/övningstips som man skulle vilja se det på film istället! Det vore kul! Men jag är själv dålig på det då jag tycker det blir meckigt att filma (många önskar det när jag lägger upp hemmaträningspass) så då får jag kanske börja med att göra det själv först 😉
  Ses imorgon!

  Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner 2013-02-04 17:04:58 http://www.missagda.se
  Svara
 • Det låter ju grymt! Jag håller på och söker efter någon bra PT här i Linköping. Jag vill verkligen ta min träning till en ny nivå och det tror jag en grym PT kan hjälpa mig med 🙂

  Frida Matsdotter 2013-02-04 15:19:38 http://Www.matsdotter.com
  Svara
 • Det låter ju grymt! Jag håller på och söker efter någon bra PT här i Linköping. Jag vill verkligen ta min träning till en ny nivå och det tror jag en grym PT kan hjälpa mig med 🙂

  Frida Matsdotter 2013-02-04 15:19:38 http://Www.matsdotter.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje