Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cyprus International 4 Day Challenge

Fabulous February blir Fabruary. Som vanligt om söndagskvällarna går jag igenom kalendern. Blickar framåt. Planerar. Förbereder. I februari kommer jag hålla mig inom Sveriges gränser men det blir en del resande ändå, främst ner till Halmstad ett par vändor men också norröver. Några av dessa resor involverar dig, om du vill. Jag postar mer information i morgon. Just nu är jag lite för trött.

Ikväll var jag över hos Annikaen sväng för att prata om Cypern. I november åker vi dit för att springa 4 lopp på 4 dagar i Cyprus International 4 Day Challenge. Det är inte vidare långt – men ser ut till att bli en rejäl utmaning ändå. Kolla in banprofilen för 11 kilometerloppet dag 2 till exempel. Dagen efter springer vi en halvmara. Första milen går grymt mycket uppför. Andra milen går grymt mycket nedför. Så vi har backträning i dubbel bemärkelse att träna på. Fjärde dagen avslutas med snabb milbana. Vi kan räkna med att bli trötta då med.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk