Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

15 km njutning

Jag längtade verkligen till dagens långpass. Solen sken. Vägarna var tomma. Det var vindstilla. Kroppen kändes pigg. Himlen var blå. Allt var perfekt. Och när förväntningarna är gigantiska är det svårt att överträffa dem. Det finns stor risk för pannkaka.

Min plan var att springa från den yttersta utkanten av Runemo, över landsvägen, förbi Kilen, upp mot Sörbo, förbi Freluga och Edstuga och så slutligen kämpa mig vidare förbi Sävstaås för att slutligen göra halt vid Bollnäs kyrka. 15 kilometer på ett ungefär. Inga konstigheter.

Jag kopplade löparhunden om midjan och så begav vi oss iväg. De små vägarna var belagda med is men jag hade bra fäste hela vägen. Solen bländade över skaren på åkrarna och lugnet var påtagligt. Jag mötte en fyrhjuling, två moppar, en bil med släp och en barnvagn. Hälsingeborna tar förmodligen lång sovmorgon på söndagsmorgnar.

Den enda dippen som kom under dagens pass var någonstans i mitten. Jag tänkte fel och blev lite mentalt trött när jag kände att jag inte kom någon vart. Jag trodde jag hade sprungit 5 km när jag i själva verket hade sprungit 7-8 och när jag kom till kilometer 12 så upptäckte jag att jag snart var framme – trots att jag fått för mig att jag hade massa svängar och raksträckor kvar att springa.

Det är otroligt skönt att kunna springa 15 km utan att vara ett dugg trött i leder, muskler, senor eller ork – och det är fantastiskt att springa 15 km och njuta nästan hela vägen. Snacka om solsken i blick!

Bilder fotade med min iPhone 5.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger