Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rosa Dygnet

Så var det gjort. Min klass på Rosa Dygnet. Den 3:e i karriären… Jag körde klassen ”movie night” och vävde in filmmusik med norska superintervaller. Jag vet inte om jag är nöjd. Kanske lite. Men också inte. Det är svårt det där. Svårt att veta ljudvolym, svårt att veta hur mycket tid som är kvar när man inte ser tiden på stereon. Ibland fick jag gissa lite hej vilt. Ibland gissade jag rätt, ibland lite fel…

Det var hur som helst bra drag på Sportlife Exclusive och arrangörerna hade som vanligt ordnat det hela mycket bra. Jag hoppas att alla som var där, oavsett vilken klass de gick på, kände att de fick bra träning. Det är smått ofattbart att förstå att under den tiden som jag lämnat min klass, hängt i loungen, gått till hotellet, beställt upp mat och så småningom somna och sova ett gäng timmar – så sitter det fortfarande folk och cyklar! Stefan och Roger satsar på att köra hela dygnet. Det är smått ofattbart att jag också gjorde det en gång. Hur gick det till liksom?

Svaret är egentligen enkelt. Jag bestämde mig. Och så gjorde jag det. För – hur svårt kan det vara? Uppenbarligen gick det alldeles utmärkt. Som så mycket annat här i livet…

Några av arrangörerna: Johanna, Maria och Emil

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej klubbkompis! Och varför är Du inte nöjd med Ditt pass då? Av kommentarerna att döma skall DU vara det om vi säger att det är bra, så är det bra. ”Kunden” har alltid rätt. 🙂
  Dessutom älskar jag film. Men jag det retar mig att jag inte klippte Hajen, den har jag ju sett ett antal gånger…
  CU next year?

  Stefan Manning 2012-10-30 00:39:14 http://ultrastefan.wordpress.com
  Svara
 • […] Sara Rönnes spinningpass med enbart […]

  Mina timmar på Rosa Dygnet | WellnessFight - Träning & Hälsa 2012-10-29 19:31:08 http://wellnessfight.ninjus.net/2012/10/29/mina-timmar-pa-rosa-dygnet/
  Svara
 • Vad goda cupkakesen såg ut!

  patrik 2012-10-28 21:34:59 http://www.sportochspelkocken.se
  Svara
 • Ehm de där cupcakesen… Hur bakar man dem? 🙂

  Erika 2012-10-28 21:05:58 http://sandsnovatten.blogpsot.com
  Svara
 • Duktiga. Det behöver inte vara perfekt för att vara perfekt. Och jag tror de flesta vet vem du är och redan gillar dig 🙂

  Själv har jag lätt ångest över en föreläsning på Allt för hälsan. Samtidigt ska det bli roligt och någon gång måste vara den 1a.

  Kram

  Anna - Trend o träning 2012-10-28 20:19:52 http://blogg.aftonbladet.se/trendotraning
  Svara
 • Ska tillägga detta: Jag tycket något av det bästa var din pepping. Inte bara skrika ”kooooom igen å kööööööör!” och liknande, som många instruktörer gör, utan just det där med känslan. Att man kan, för att man vill!

  Sara Molin 2012-10-28 16:58:47
  Svara
 • Jag tyckte det var ett jättebra pass, du ska vara nöjd! Ångrar lite att jag inte vågade mig fram för att säga hur mycket jag inspireras av dig, du (och Jessica Clarén) var en stor del av skälet till att jag deltog! Tack! 🙂

  Sara Molin 2012-10-28 16:57:28
  Svara
 • Tack Sara för ett bra pass! Inte lätt att hålla koll på hur många sekunder som är kvar men det är också det som är charmigt tycker jag. Jag var nog ungefär lika duktig på filmmusiken som din sambo men lejonkungen tog jag iaf.. 🙂 Det var kul att ses! Kram

  http://jessansworld.blogg.se/2012/october/ett-rosa-dygn-av-traning-for-livet.html

  Jess 2012-10-28 15:45:48 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Det gick säkert jättebra! Man är alltid mest kritisk själv. Och vilka cupcakes….mmmmm!!!

  Anna (orka mera) 2012-10-28 12:09:31 http://blogg.piggelina.se
  Svara
 • Två av deltagarna säger; GRYMT bra jobbat! Vi var mycket, mycket nöjda med både ditt och Jessicas pass! Vi är härligt trötta i benen idag. Tack för att vi fick köra med er! 🙂 Jag har förresten slutat på Hornstull, jag har utbildat mig till instruktör och letar jobb, ska provköra ett pass v. 45, får jag jobb lovar jag att bjuda in dig på min premiär, jag kommer INTE ha lika bra koll som dig. Sträck på dig, du var jättebra!! KRAM!

  Lina 2012-10-28 10:15:01 http://www.linaleverlivet.nu
  Svara
 • Jag tycker passet va jättebra!! Gillade verkligen upplägget med intervallerna, du kan vara mycket nöjd!! 🙂

  Jessica Dahlgren 2012-10-28 10:03:19
  Svara
 • vad roligt det lät 😀 ska lätt vara med nästa år och cykla hela dygnet, rolig utmaning 😀

  sandra 2012-10-28 10:02:55 http://halsoboost.blogg.se
  Svara
 • Tack för igår, jag tyckte det gick jättebra! Movie night var perfekt för mig som gillar film, men jag får erkänna att jag inte kunde identifiera alla låtar…

  Träningen och livet 2012-10-28 10:00:09 http://traningenochlivet.wordpress.com
  Svara
 • Grymt jobbat säger jag! Att köra en sån stor som detta så ”tidigt” i karriären är tufft! (om du förstår vad jag menar)
  Sen tror jag att man själv tycker att det inte gick så bra tillskickad från deltagarna som säkert tycker att det är hur bra som helst!
  Ju mer du kör desto tryggare blir du och känsla för tider och ljudvolym för passet kommer av sig själv:) till slut kan man att ett pass på sekundnivå!

  Låter spännande ned norska superintervaller, är det sk fyror?

  Helena Enqvist 2012-10-28 09:38:28 http://livetigymmet.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk