Tack YUME by Ellie för de fina armbanden jag fått! Särskilt det i vitt läder med ”träningsglädje” stansat gillade jag extra mycket. Och det neongröna med budskapet ”run”. Stort tack. När de damp ner på mitt halvgolv förra veckan blev jag så glad. Och rörd. Fastän jag var lite frustrerad över vissa människor slog det mig att det finns så mycket generositet och fina personer runt omkring mig – på olika sätt. Vissa känner jag, andra pratar jag med via bloggar och twitter, och en del är fantastiska och omtänksamma fastän jag inget vet. Tack till er alla för att ni är ni!

Nu vill jag skicka något vidare. Jag har en hel hög med träningskläder som är nästintill oanvända i min garderob. Framförallt är det en massa tröjor. Så om du har storlek L/XL så skickar jag gärna vidare åt ditt håll. Jag kan inte garantera vad eller hur mycket som hamnar i paketet, det blir en överraskning. Kanske gillar du det. Kanske inte. Om du inte gör det skänker du det vidare helt enkelt. Maila mig på traningsgladje at gmail.com om du är intresserad! Jag betalar frakten.

 

0