Menu

I AM SARAträningsglädje

Scroll down

Trek Superfly

Jag bestämde mig för att köpa en Trek Superfly för rätt länge sedan och förra veckan levererades den äntligen! Jessica och Jvar schyssta och hämtade ut den åt mig på CycleCorner i Hammarby Sjöstad eftersom jag var bortrest och igår kväll monterades det pedaler och flaskhållare. Dessutom fick vi till en premiärtur! Jag på min Trek – och Jessica på sin Ducati. Det var en sjukt snygg liten sportbil (sport på riktigt!) som rullade genom stan ut till Hellas med sprillans nya cyklar på taket.

Vi kom ut till Hellas strax före 22 och det var lika ljust som mitt på dagen. Jag rullade trevande iväg. Att cykla mtb känns inte alls som att cykla landsväg. Min racer är fin i kanten – att köra mtb kändes lite grövre. Så klart – däcken är som traktordäck i jämförelse och styret bred som en åker. Men oj så lättrullad den var ändå. Och oj så roligt det var trots allt!

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailby feather
Comments (14)
 1. Annie June 12, 2012 at 7:59 am

  Ser heltfantastiskt ut!! Grattis! Jag är så sugen också!!

 2. Maria Finnved June 12, 2012 at 8:23 am

  Om du åker ut till Hellas för att springa någon gång, säg gärna till! Jag bor där borta, treliga skogar :)

 3. Hanne June 12, 2012 at 8:34 am

  Vad kul att du fått din cykel nu! Det är härligt att utforska våra fina skogar och stigar. Jag har inte hunnit så långt än på min newbie-satsning på MTB. Att cykla stigar i Hellas (start från Björkhagens utegym) och NICK-spåret i Ursvik kan jag rekommendera!

 4. Helena Enqvist June 12, 2012 at 8:35 am

  Grattis till hojjen! MTB är ruggigt roligt, lovar att det ger mycket för landsvägsåkningen och viceversa!

  Å hellas! Jag har aldrig varit där men suktat länge om att få prova cykla där, har läst en massa om alla härliga stigar som finns på Happymtb.org, men det är lite långt att åka för en kvällstur:)

 5. Marieh June 12, 2012 at 11:28 am

  Wow den sista bilden är helt fantastisk!

 6. Maria June 12, 2012 at 11:53 am

  Ser underbart ut (sista fotot är ju magiskt)! Cykla är riktigt skönt nu på sommaren ..
  =)

 7. Marina June 12, 2012 at 12:01 pm

  MTB= Frihet!;)

 8. Anna (orka mera) June 12, 2012 at 1:19 pm

  Å vad sugen jag blir!!! Är lite rädd för min… ser SÅ STOR ut… På lördag testar jag och hoppas jag får en lika fin tur som ni verkar haft! Underbara bilder!

 9. Sara Althini June 13, 2012 at 10:06 pm

  Plötsligt händer det, hoppas!

 10. Pixan June 14, 2012 at 11:24 am

  Vätternrundan nästa? Otroligt vacker bild, den nedersta!! sån miljö….WOW!

 11. Pingback: Scott Contessa scale 20 |

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *