Halmstad Löpning

Slappardag

Nationaldagen visade sig bli en riktig slappardag. Grabben kom ner till Halmstad i natt och efter lite sovmorgon tog vi med oss löparhunden ut på lite löpning. Vi valde rundan runt Sperlingsholm och Nissan och fick se både orm och fasan.

Jag kände mig seg i benen vilket kan ha sin orsak i gårdagens intervaller, att vi sprang före frukost eller några glas Gnarly Head. Det var allmänt somrigt med blomstrande rhododendron och solen sken fint på oss – den är aldrig så varm som på en torr grusväg.

Efter runt 12 km kom vi hem och landade i soffan på balkongen. Jag åt en låda jordgubbar och sedan blev jag tydligen väldigt trött. Några timmars slumrande i solen under en filt gjorde susen för sedan orkade jag faktiskt gå och fika en sväng med mitt löparsällskap – och nu är det deras tur att sova i soffan. Det har tydligen varit en himla jobbig dag detta. Vad har du haft för dig?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Keron
  June 6, 2012 at 7:19 pm

  Jag inledde dagen starkt med en liten jogg/promenadrunda med sen efter frukost blev det benpass på gymmet. Drog sedan ner till Slottsskogen under nationaldagsfirandet. Nu vill jag helst bara lägga mig under en filt och slockna :P

 • Reply
  pilla
  June 6, 2012 at 7:54 pm

  Storslappning på mig med. Var på pilates boll efter att vaknat alldeles för sent, slappade med filt på balkongen och sedan var jag på Nikerunningclub.

 • Reply
  Anna (orka mera)
  June 6, 2012 at 7:59 pm

  Inledde dagen storstilat med värsta kettlebellpasset. Sen gick det utför. Diskmaskinen gav upp och jag har diskat i princip hela dagen förutom ett trettonårskalas någonstans på mitten (som genererade ännu mera disk…) Nu soffan!

 • Reply
  Anna
  June 6, 2012 at 8:34 pm

  Jag har haft 20 barn på SummerSprout läger, lagat mat och lekt. Benet smärtar efter gårdagens 8 km Tuffa Tisdag, så nån löpning blir det inte. Däremot lite balansplatta för fötterna. Längtar efter smärtfri löpning.

 • Reply
  Ingmarie
  June 6, 2012 at 8:55 pm

  Löparhund? vad mysigt! Och kul att ni tog Sperlingsholmsmsrundan igen. :-)
  Gjort i dag? Firat på mitt lilla vis. Du vet, äta-träna-sova. ;-)

 • Reply
  Malin
  June 6, 2012 at 9:03 pm

  Själv har jag tagit en långpromenad med min “löparhund” i samma modell ;)

 • Reply
  annajohanna
  June 6, 2012 at 9:30 pm

  Låter som en härlig nationaldag! Jag inledde också dagen med ett löparpass på en mil, så gott det är att vara ledig och kunna springa på morgonen och sen komma hem och äta frukost på balkongen. Det är gott att leva! :-)

 • Reply
  Fia
  June 6, 2012 at 9:57 pm

  Jag och Kärlekan har umgåtts spelat golf i solen hela dagen. Visadesigatt man går över en mil under en runda. Närmare bestämt 11.33 km

 • Reply
  mammaspring
  June 7, 2012 at 9:10 am

  Jag hängde ute på sjön hela dagen!! Önskar det hade blivit mer träning… mer löpning! Men havsluften sög musten ur mig :)

 • Leave a Reply