Kl 21 gick starten för 2012 års upplaga av Footrally. Ett ”last man standing”-lopp i promenadtakt. På 4 år har loppet gått (hoho) från 2 deltagare till drygt 150 (enligt startlistan). Västra Rålis var fullt med gångare som klätt sig efter egen strategi. Mia körde med kjol och cykelbenvärmare – andra med vanlig jacka eller vandrarshorts. Vi får se vilken klädsel som är den vinnande. När det avgörs är oklart. Om 1 dygn når de Nyköping. Om 2 dygn når de Linköping. Rekordet är på drygt 30 timmar.

Jag och Grabben åker mot Blekinge imorgon och ska försöka spana in Fotrallyfolket längs med vägen. Då vill jag se den där bajamajan som varje deltagare har rätt till – i 25 minuter per dygn. Alla tävlingsregler i Fotrally – detta fantastiskt galna lopp – hittar du här.

Mia och Silvio

Inför start

Fotrallytåget på väg mot Västerbron

0