För drygt 24 tisdagar sedan gav jag mig själv i nyårslöfte att göra tisdagar till veckans bästa dag. Jag har gnällt och klagat på tisdagar rätt mycket, men bestämde mig för att sluta med det och ha extra roligt på tisdagar istället. Göra något bra av den dagen med utgångspunkt i att allting faktiskt blir så som man bestämmer sig för att det ska bli. Tankens kraft är avgörande såväl i idrott som i vardag.

Den här tisdagen började jag med att inte stressa så förfärligt på morgonen. Jag hade ett möte klockan 9 och därför rätt så gott om tid. Slog på radion (P1 som vanligt), försökte få i ordning frisyren (den lägger jag sällan särskilt mycket tid på) och pressade juice. Juice är vardagslyx för mig! Kiwi, mango och citron blev dagens blandning. Jag älskar när det är citronsurt så att det liksom stramar i munnen när man dricker det.

På lunchen träffade jag fina Ella över sushi och samtal. En fantastisk vän som jag träffar alldeles för sällan! Om några timmar checkar jag ut från jobbet och styr näsan mot en yogasal för en timmes egenvård. Ja, all träning är ju egenvård på sitt sätt men när det kommer till träningsformer man inte har så himla lätt för – ja då får man jobba med kärleksförklaringen till sig själv lite extra mycket.

 

0