Äntligen tisdag. Veckans bästa dag sedan nyårsnatten! Jag började med sovmorgon – jag hade bokat in morgondejt med MarathonMia och hon föreslog träff klockan 7. Väldigt skönt för en sådan som mig som per automatik annars får för mig att boka morgondejter en timme tidigare.

Väl hemma dryga halvtimmen senare blandade jag smoothie på en spik. I kylen låg ett gäng kiwi och lite havremjölk och såg ensamma ut. Det fick bli en smoothie tillsammans med chiafrön, proteinpulver från Holistic, en skopa Argi+, kokosflingor och mandelsmör. Man tager vad man haver!

Veckans bästa morgon började också med invägning i min 10 veckors resa mot toppform. Första veckan landade på -0.6 kilo. Helt okej men inte wow. Jag är nöjd med att ha hittat tillbaka till Paleotänket men att enbart äta Paleo (edit: PURE) ger ingen viktminskning. Man måste äta mindre än man gör av med. Också.

0