Jag avverkade 2 ronder på Sportlife Tegnér idag. Passet imorse – och så ett till efter jobbet. Jag och mamma hade träningsdejt och jag hade förberett en mer back to basicscirkel med lugna och snälla övningar med kom igångkänsla. Fortfarande riktigt bra träning – men inte så himla krångligt. Vi körde:

  • benböj med pilatesboll i ryggen
  • magövning i TRX
  • rodd i TRX
  • armhävningar
  • plankan
  • rygglyft
  • ryggstretch på foam roller

Efter det där gick vi till TGIF och drack Mojitos och firade fredag. Det låter som riktig stenåldersdricka va? Avslutade kvällen med desserten ”brownie obsession” och behövde dricka en halv liter vatten. Det är ovant med sött. Jag har inga problem med sötsug efter att ha ätit söta saker men däremot åt jag lunch på Riche med bröd till maten och det kändes på en gång. Hej gravidmage och för små byxor! Det är intressant att känna hur det kan vara sådan skillnad på mat och mat!

Imorgon återgår jag till den mat jag trivs med igen. Jag ska på Paleoknytis!

 

0