Jag har gjort en deal med mig själv. För varje träningspass jag genomför lägger jag en summa pengar i min träningsshoppingburk. Ingen träning, ingen träningsshopping alltså. Frågan är hur mycket pengar jag ska ”tjäna” per pass. 100 kronor kanske?

Jag säger ju alltid att träningsshopping är guilt free shopping, och det står jag fast vid. Men det blir ännu mer belöningstänk om jag också tar med mig känslan av förtjänad shopping lite mer på riktigt. MovingMattias har gjort något liknande, för varje krona han lade på godis/skräpmat la han lika mycket pengar på träningsgrejer.

Ett av mina delmål under 2012 är TjejVasan så därför sträcker sig min planering dit än så länge. Jag tycker det är långt nog. Januari och (numer även) februari är tänkta som 2 månader med mängdträning och jag har lagt noll fokus på att på något sätt toppa formen till TjejVasan. Min målsättning är att åka och ha roligt – den största utmaningen blir att dela spår med så många andra…

Nedan ser ni min planering. Vissa pass kan komma att bytas ut mot andra. Det är 30 pass på mindre än 15 dagar. Statistiken säger att det är mycket, men jag blandar hejvilt mellan låg- och högintensivt! Nu jäklar kör jag, I’m in for a ride!

 

Mån: cirkelträning på morgonen, spinning och body balance på kvällen

Tis: jogg och yoga på morgonen, red cord på kvällen

Ons: cirkelträning på morgonen, intervaller och yoga på kvällen

Tor: promenad och yoga på morgonen

Fre: yoga på morgonen, alpin skidåkning hela dagen, backintervaller på kvällen

Lör: powerwalk och yoga på morgonen, alpin skidåkning hela dagen

Sön: yoga på morgonen, alpin skidåkning

 

Mån: powerwalk på morgonen, spinning och core på kvällen

Tis: styrketräning på morgonen, intervaller på kvällen

Ons: powerwalk på morgonen, cirkelträning på kvällen

Tor: body combat och yoga på kvällen

Fre: powerwalk på morgonen

Lör: Tjejvasan

 

30 pass á 100 kronor innebär 3000 kr att shoppa träningskläder för när februarilönen når mitt konto. Jag brukar inte ha särskilt många kronor till godo när diverse räkningar är betalda så jag får hålla lite hårdare i plånboken vad gäller andra utgifter med andra ord…

 

0