Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träningsfritt idag med…

20110531-062228.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Skönt med lite vilodagar 🙂

  ROXANNA - KAMP EFTER CANCERN 2011-06-02 07:56:00 http://sannassanna.blogg.se
  Svara
 • Skönt med lite vilodagar 🙂

  ROXANNA - KAMP EFTER CANCERN 2011-06-02 07:56:00 http://sannassanna.blogg.se
  Svara
 • Ser supermysigt ut!

  Emelie - PT och kostrådgivare 2011-06-01 22:32:22 http://bodybybeijer.blogg.se
  Svara
 • Ser supermysigt ut!

  Emelie - PT och kostrådgivare 2011-06-01 22:32:22 http://bodybybeijer.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag är en tjej på 18 år i augusti och undrar om du vill ge mig lite tips om bröst med träning och allmänt. Jag har 70-75 C bröst storlek men som liten hade usla sportbh:er så att mina bröst idag är väldigt slappa och hängiga. Jag dansar idag nästan mer än två timmar med mycket hopp och stora rörelser per dag och det känns som att dom bara skumpar runt under träning men även under resten av dagen i bh:n. Jag tycker detta är jäätejobbig då man som 18årig tjej inte vill tanttuttar. jag är inte heller nöjd med min bröststorlek men det kan ju bero på att dom hänger som dom gör. Jag undrar i alla fall om du har några bra tips om bh, sportbh, träna upp bröstmuskelaturen för just nu är de bara ivägen och jobbiga. Hoppas du kan höra av dig med många bra tips till mig 🙂 Du får jättegärna skicka svar till min mail!

  Kram Nathali

  Nathali 2011-06-01 22:20:01
  Svara
 • Hej! Jag är en tjej på 18 år i augusti och undrar om du vill ge mig lite tips om bröst med träning och allmänt. Jag har 70-75 C bröst storlek men som liten hade usla sportbh:er så att mina bröst idag är väldigt slappa och hängiga. Jag dansar idag nästan mer än två timmar med mycket hopp och stora rörelser per dag och det känns som att dom bara skumpar runt under träning men även under resten av dagen i bh:n. Jag tycker detta är jäätejobbig då man som 18årig tjej inte vill tanttuttar. jag är inte heller nöjd med min bröststorlek men det kan ju bero på att dom hänger som dom gör. Jag undrar i alla fall om du har några bra tips om bh, sportbh, träna upp bröstmuskelaturen för just nu är de bara ivägen och jobbiga. Hoppas du kan höra av dig med många bra tips till mig 🙂 Du får jättegärna skicka svar till min mail!

  Kram Nathali

  Nathali 2011-06-01 22:20:01
  Svara
 • Det är du värd :-*

  Jessica 2011-05-31 19:30:11 http://www.jessicaclaren.com
  Svara
 • Det är du värd :-*

  Jessica 2011-05-31 19:30:11 http://www.jessicaclaren.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson