Allmänt Resor

En annan dag ska jag träna hårt

Jag har gett upp träningen under nästan hela dagen. Halsen trilskas så jag har inte satt min fot i gymmet. Däremot har jag satt båda fötterna i träningsskorna. Vi blev så trötta efter våra spa-behandlingar att vi inte orkade åka 16 serpentinsvängar ner till byn för middag – så det blev en riktigt god räkmacka på surdegsbröd från barmenyn i Fireside Lounge här på Copperhill (i ovan nämnda träningsskor). Ackompanjerad av en Copper Sour. Hoppas det gör susen för en ond hals. Whisky, som sägs vara rena husmorskuren, gillar jag inte.

Jag kan i övrigt tänka mig att vänja mig vid lyxlirarlivet. Ni vet det där talesättet “live hard and play hard”? Jag skulle gärna modifiera det till “träna hårt och lev gott”. Just nu äter lever jag gott. En annan dag får jag träna hårt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Paula
  February 8, 2011 at 8:02 am

  Tycker det låter som en bra idé, att träna hårt en annan dag :)

 • Reply
  magdalena
  February 8, 2011 at 8:18 am

  Snyggt och lyxigt! Det där håriga i soffan – vad var det??? En hund eller en kudde???

 • Reply
  sanna
  February 8, 2011 at 8:36 am

  Nu måste jag fråga vad du tycker om CH?! :) Är så nyfiken, funderar ju på att boka in ett par nätter där under våren.

 • Reply
  Prralin
  February 8, 2011 at 3:40 pm

  Kul att se Copperhill i färdigt skick – det ser något flashigare ut än när jag var där ett par veckor före öppning! ;)

 • Leave a Reply