om mig

En annan dag ska jag träna hårt

Jag har gett upp träningen under nästan hela dagen. Halsen trilskas så jag har inte satt min fot i gymmet. Däremot har jag satt båda fötterna i träningsskorna. Vi blev så trötta efter våra spa-behandlingar att vi inte orkade åka 16 serpentinsvängar ner till byn för middag – så det blev en riktigt god räkmacka på surdegsbröd från barmenyn i Fireside Lounge här på Copperhill (i ovan nämnda träningsskor). Ackompanjerad av en Copper Sour. Hoppas det gör susen för en ond hals. Whisky, som sägs vara rena husmorskuren, gillar jag inte.

Jag kan i övrigt tänka mig att vänja mig vid lyxlirarlivet. Ni vet det där talesättet ”live hard and play hard”? Jag skulle gärna modifiera det till ”träna hårt och lev gott”. Just nu äter lever jag gott. En annan dag får jag träna hårt.

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

0 kommentarer
  Hälsa
  Fannie Redman
  senaste
  Home
  Amelia Widell
  3 tim
  Hälsa
  Träningsglädje
  4 tim
  Home
  Andrea Brodin
  7 tim
  Man
  Kevin Triguero
  7 tim
  Mode
  Pamela Bellafesta
  10 tim
  Lifestyle
  Dasha Girine
  14 tim
  Man
  Johan Hurtig
  14 tim
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  15 tim
  Creative
  Sandra Beijer
  16 tim
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  17 tim
  Man
  Martin Hansson
  18 tim
  Creative
  Sandra Hjort
  18 tim
  Creative
  Flora Wiström
  20 tim
  Hälsa
  Josefines Yoga
  20 tim
  Home
  Julia K
  1 dag
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  1 dag
  Mode
  Petra Tungården
  1 dag
  Home
  Sanna Fischer
  1 dag
  Creative
  Linn Wiberg
  1 dag
  Mode
  Fanny Ekstrand
  1 dag
  Hälsa
  Anja Forsnor
  1 dag
  Hälsa
  PT-Fia
  1 dag
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  1 dag
  Hälsa
  Foodjunkie
  1 dag
  Mode
  Emelie Wikström
  1 dag
  Mode
  Linn Eklund
  1 dag
  Man
  nycstreetjournal
  1 dag
  Hälsa
  Hanna Göransson
  1 dag
  Man
  Niklas Berglind
  2 dag
  Man
  Philip Conradsson
  2 dag
  Creative
  Sara Edström
  2 dag
  Man
  Charlie Lindström
  4 dag
  Hälsa
  Raw Clarity
  5 dag
  Home
  Daniella Dansson
  15 dag