om mig

En annan dag ska jag träna hårt

Jag har gett upp träningen under nästan hela dagen. Halsen trilskas så jag har inte satt min fot i gymmet. Däremot har jag satt båda fötterna i träningsskorna. Vi blev så trötta efter våra spa-behandlingar att vi inte orkade åka 16 serpentinsvängar ner till byn för middag – så det blev en riktigt god räkmacka på surdegsbröd från barmenyn i Fireside Lounge här på Copperhill (i ovan nämnda träningsskor). Ackompanjerad av en Copper Sour. Hoppas det gör susen för en ond hals. Whisky, som sägs vara rena husmorskuren, gillar jag inte.

Jag kan i övrigt tänka mig att vänja mig vid lyxlirarlivet. Ni vet det där talesättet ”live hard and play hard”? Jag skulle gärna modifiera det till ”träna hårt och lev gott”. Just nu äter lever jag gott. En annan dag får jag träna hårt.

0 kommentarer
Skicka Kommentar

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.

Creative
Linn Wiberg
senaste
Creative
Sandra Hjort
36 min
Man
Philip Conradsson
46 min
Mode
Emelie Wikström
46 min
Lifestyle
Linn Herbertsson
56 min
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
1 tim
Hälsa
PT-Fia
1 tim
Hälsa
Anja Forsnor
1 tim
Lifestyle
Dasha Girine
1 tim
Mode
Pamela Bellafesta
2 tim
Mode
Linn Eklund
2 tim
Man
Johan Hurtig
2 tim
Home
Sanna Fischer
2 tim
Man
Martin Hansson
2 tim
Home
Andrea Brodin
2 tim
Mode
Petra Tungården
3 tim
Creative
Sandra Beijer
3 tim
Hälsa
Hanna Göransson
4 tim
Hälsa
Träningsglädje
4 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
4 tim
Home
Daniella Dansson
5 tim
Hälsa
Foodjunkie
5 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
6 tim
Hälsa
Fannie Redman
8 tim
Man
nycstreetjournal
9 tim
Creative
Flora Wiström
9 tim
Hälsa
Josefines Yoga
9 tim
Mode
Fanny Ekstrand
18 tim
Man
Kevin Triguero
19 tim
Man
Niklas Berglind
19 tim
Home
Julia K
19 tim
Home
Amelia Widell
1 dag
Creative
Sara Edström
1 dag
Hälsa
Raw Clarity
2 dag
Man
Charlie Lindström
6 dag