Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

om mig

En annan dag ska jag träna hårt

Jag har gett upp träningen under nästan hela dagen. Halsen trilskas så jag har inte satt min fot i gymmet. Däremot har jag satt båda fötterna i träningsskorna. Vi blev så trötta efter våra spa-behandlingar att vi inte orkade åka 16 serpentinsvängar ner till byn för middag – så det blev en riktigt god räkmacka på surdegsbröd från barmenyn i Fireside Lounge här på Copperhill (i ovan nämnda träningsskor). Ackompanjerad av en Copper Sour. Hoppas det gör susen för en ond hals. Whisky, som sägs vara rena husmorskuren, gillar jag inte.

Jag kan i övrigt tänka mig att vänja mig vid lyxlirarlivet. Ni vet det där talesättet ”live hard and play hard”? Jag skulle gärna modifiera det till ”träna hårt och lev gott”. Just nu äter lever jag gott. En annan dag får jag träna hårt.

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

0 kommentarer
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Sanna Fischer
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emelie Wikström
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Man
  nycstreetjournal
  Home
  Julia K
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  PT-Fia
  Man
  Martin Hansson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Kevin Triguero
  Creative
  Sandra Beijer
  Creative
  Sandra Hjort
  Man
  Philip Conradsson
  Hälsa
  Anja Forsnor
  Mode
  Linn Eklund
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Man
  Johan Hurtig
  Creative
  Sara Edström
  Creative
  Linn Wiberg
  Creative
  Flora Wiström
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  Amelia Widell