om mig

En annan dag ska jag träna hårt

Jag har gett upp träningen under nästan hela dagen. Halsen trilskas så jag har inte satt min fot i gymmet. Däremot har jag satt båda fötterna i träningsskorna. Vi blev så trötta efter våra spa-behandlingar att vi inte orkade åka 16 serpentinsvängar ner till byn för middag – så det blev en riktigt god räkmacka på surdegsbröd från barmenyn i Fireside Lounge här på Copperhill (i ovan nämnda träningsskor). Ackompanjerad av en Copper Sour. Hoppas det gör susen för en ond hals. Whisky, som sägs vara rena husmorskuren, gillar jag inte.

Jag kan i övrigt tänka mig att vänja mig vid lyxlirarlivet. Ni vet det där talesättet ”live hard and play hard”? Jag skulle gärna modifiera det till ”träna hårt och lev gott”. Just nu äter lever jag gott. En annan dag får jag träna hårt.

0 kommentarer
Skicka Kommentar

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.

Mode
Linn Eklund
senaste
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
29 min
Hälsa
Fannie Redman
32 min
Home
Andrea Brodin
40 min
Mode
Petra Tungården
47 min
Man
Kevin Triguero
59 min
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 tim
Lifestyle
Dasha Girine
1 tim
Man
Philip Conradsson
1 tim
Mode
Emelie Wikström
1 tim
Home
Daniella Dansson
2 tim
Mode
Pamela Bellafesta
2 tim
Hälsa
PT-Fia
3 tim
Man
nycstreetjournal
4 tim
Lifestyle
Fanny Staaf
4 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
4 tim
Hälsa
Anja Forsnor
5 tim
Creative
Flora Wiström
5 tim
Creative
Sandra Hjort
6 tim
Creative
Sandra Beijer
6 tim
Home
Amelia Widell
11 tim
Hälsa
Raw Clarity
13 tim
Home
Julia K
14 tim
Man
Martin Hansson
14 tim
Man
Charlie Lindström
15 tim
Hälsa
Träningsglädje
15 tim
Hälsa
Foodjunkie
17 tim
Mode
Fanny Ekstrand
19 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
19 tim
Man
Niklas Berglind
1 dag
Hälsa
Josefines Yoga
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Man
Johan Hurtig
1 dag
Creative
Sara Edström
1 dag
Creative
Linn Wiberg
3 dag
Hälsa
Hanna Göransson
4 dag