om mig

En annan dag ska jag träna hårt

Jag har gett upp träningen under nästan hela dagen. Halsen trilskas så jag har inte satt min fot i gymmet. Däremot har jag satt båda fötterna i träningsskorna. Vi blev så trötta efter våra spa-behandlingar att vi inte orkade åka 16 serpentinsvängar ner till byn för middag – så det blev en riktigt god räkmacka på surdegsbröd från barmenyn i Fireside Lounge här på Copperhill (i ovan nämnda träningsskor). Ackompanjerad av en Copper Sour. Hoppas det gör susen för en ond hals. Whisky, som sägs vara rena husmorskuren, gillar jag inte.

Jag kan i övrigt tänka mig att vänja mig vid lyxlirarlivet. Ni vet det där talesättet ”live hard and play hard”? Jag skulle gärna modifiera det till ”träna hårt och lev gott”. Just nu äter lever jag gott. En annan dag får jag träna hårt.

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

0 kommentarer
  Creative
  Sandra Beijer
  senaste
  Lifestyle
  Dasha Girine
  19 min
  Creative
  Sara Edström
  1 tim
  Creative
  Sandra Hjort
  2 tim
  Home
  Amelia Widell
  8 tim
  Creative
  Linn Wiberg
  9 tim
  Home
  Julia K
  10 tim
  Home
  Andrea Brodin
  11 tim
  Mode
  Petra Tungården
  11 tim
  Man
  Kevin Triguero
  11 tim
  Hälsa
  Fannie Redman
  12 tim
  Mode
  Linn Eklund
  12 tim
  Hälsa
  Träningsglädje
  14 tim
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  14 tim
  Man
  Johan Hurtig
  16 tim
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  17 tim
  Mode
  Fanny Ekstrand
  17 tim
  Home
  Sanna Fischer
  19 tim
  Hälsa
  Josefines Yoga
  20 tim
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  21 tim
  Hälsa
  PT-Fia
  21 tim
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  21 tim
  Hälsa
  Anja Forsnor
  21 tim
  Creative
  Flora Wiström
  21 tim
  Hälsa
  Foodjunkie
  2 dag
  Man
  Martin Hansson
  2 dag
  Mode
  Pamela Bellafesta
  3 dag
  Man
  nycstreetjournal
  3 dag
  Man
  Niklas Berglind
  4 dag
  Man
  Philip Conradsson
  4 dag
  Mode
  Emelie Wikström
  5 dag
  Hälsa
  Raw Clarity
  5 dag
  Man
  Charlie Lindström
  10 dag
  Hälsa
  Hanna Göransson
  23 dag
  Home
  Daniella Dansson
  1 mån