om mig

En annan dag ska jag träna hårt

Jag har gett upp träningen under nästan hela dagen. Halsen trilskas så jag har inte satt min fot i gymmet. Däremot har jag satt båda fötterna i träningsskorna. Vi blev så trötta efter våra spa-behandlingar att vi inte orkade åka 16 serpentinsvängar ner till byn för middag – så det blev en riktigt god räkmacka på surdegsbröd från barmenyn i Fireside Lounge här på Copperhill (i ovan nämnda träningsskor). Ackompanjerad av en Copper Sour. Hoppas det gör susen för en ond hals. Whisky, som sägs vara rena husmorskuren, gillar jag inte.

Jag kan i övrigt tänka mig att vänja mig vid lyxlirarlivet. Ni vet det där talesättet ”live hard and play hard”? Jag skulle gärna modifiera det till ”träna hårt och lev gott”. Just nu äter lever jag gott. En annan dag får jag träna hårt.

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

0 kommentarer
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  senaste
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  48 min
  Home
  Andrea Brodin
  1 tim
  Creative
  Sandra Beijer
  1 tim
  Hälsa
  Träningsglädje
  3 tim
  Creative
  Sandra Hjort
  4 tim
  Home
  Julia K
  13 tim
  Lifestyle
  Dasha Girine
  14 tim
  Creative
  Linn Wiberg
  17 tim
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  17 tim
  Hälsa
  Fannie Redman
  17 tim
  Hälsa
  PT-Fia
  18 tim
  Man
  Kevin Triguero
  22 tim
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  23 tim
  Hälsa
  Anja Forsnor
  23 tim
  Creative
  Flora Wiström
  1 dag
  Creative
  Sara Edström
  1 dag
  Home
  Sanna Fischer
  1 dag
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  1 dag
  Man
  Niklas Berglind
  1 dag
  Mode
  Emelie Wikström
  1 dag
  Man
  Martin Hansson
  1 dag
  Mode
  Linn Eklund
  1 dag
  Mode
  Petra Tungården
  1 dag
  Mode
  Pamela Bellafesta
  2 dag
  Man
  nycstreetjournal
  2 dag
  Hälsa
  Josefines Yoga
  2 dag
  Man
  Philip Conradsson
  2 dag
  Man
  Johan Hurtig
  2 dag
  Mode
  Fanny Ekstrand
  3 dag
  Hälsa
  Foodjunkie
  4 dag
  Man
  Charlie Lindström
  29 dag