Tack fina Ulrika för att du delar med dig av en ”cherry on top award”. Även om jag bloggat sedan det fanns en bloggudinna som kallade sig Galmourprincessan så blir jag lika glad varje gång någon säger att min blogg tillför dem någonting. Precis som skönhet så är inspiration något som ligger hos betraktaren (enligt det där slitna uttrycket beauty lies in the eye of the beholder). Det är inte jag som skriver bloggen som avgör om jag inspirerar er som läser. Det gör ni.

Den som får en cherry on top award ska tydligen göra vissa grejer:

1. Tacka den person du fick den av.
2. Kopiera utmärkelsen till din blogg.
3. Dela tre saker som du gillar med dina läsare.
4. Skicka utmärkelsen till fem bloggar som du tycker förtjänar denna utmärkelse.

Punkt 3 har jag problem med. Ska jag berätta vad jag gillar med mina läsare, eller berätta vad jag gillar för mina läsare? Jag väljer att berätta vad jag gillar med er. För det handlar lite om vad som är viktigt för mig.

Det som är allra viktigast i mitt liv och därför också i min blogg är att vara sann. Att leva det liv jag vill, och att inte hålla på med något slags spel för gallerierna för att komma någonstans eller för att låtsas vara någon jag inte är. Därför är jag så otroligt jäkla glad över att just du läser. Jag är glad över de kommentarer jag får i min blogg, oavsett om du håller med eller om du ifrågasätter. Kritiskt tänkande är det viktigaste tänkandet.

En annan grej jag gillar med mina läsare är att ni är engagerade. Ni fyller på diskussionerna med egna tankar och reflektioner och det tillför massor. Det där hejaropet ni ger mig ibland är viktigare än ni anar för min egna inspiration – och era tips och råd är guld värda. Jag är otroligt ödmjuk och tacksam för att ni delar med er!

Sedan jag startade den här bloggen i mitten av 2000-talets första decennium har jag haft förmånen att träffa några av er som läser även i verkligheten. Kanske är det ett av bloggandets allra största fördelar. Jag gillar virtuella möten – men det är det fysiska mötet som liksom är the cherry on top. Stort tack till de fina bloggpersonligheter som nu också är vänner i verkligheten. Vänner kan man aldrig få för många av och jag hoppas kunna träffa fler av er i framtiden!

Jag skickar vidare den här blog awarden till följande 5:

Keron – för att dina hejarop betyder mycket!

Jakten på världsrekord – för att du imponerar stort på mig!

Dåligt samvete – för att dina inlägg får mig att le!

Personliga Persson – för att jag tycker du är cool!

Träningseffekt – för att är klok och insiktsfull!

0

I samarbete med Svenska Spel