Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träningsglädjes tretimmars!

En gång för länge sedan planerade jag för stordåd. Stordåd där alla skulle kunna vara med. Jag fipplade lite på Facebook och lade upp stordådet som ett event på gruppen Vägen mot toppform men något strulade och eventet ville inte publicera sig på gruppen. Trodde jag. För nu visar det sig att eventet i allra högsta grad lever och att 70 personer planerar för stordåd i slutet av november. Alla kan vara med – du också!

På lördag 27 november anordnas det virtuella eventet Träningsglädjes tretimmars. Ett träningsevent där alla kan vara med! Våga utmana dig själv genom att träna i 3 timmar. Du kan göra precis vad du vill: gå, springa, cykla, spinna, yoga, gruppträna eller vad du tycker passar dig. Målet är att bli trött och att hitta den där inre kraften som bevisar att du kan och orkar mer än du tror!

Jag har hört många säga ”men oj, sådär länge skulle jag aldrig orka” med stor tvekan i rösten. Men jag kan meddela att trötthetsmönstret ser ungefär likadant ut, oavsett längd på pass. När jag tränar spinning i 55 minuter är jag pigg i början, toktrött i mitten och så får jag en enorm energiboost på slutet som gör att jag orkar trots att jag är helt slut. När jag tränade spinning i över 1300 minuter var jag också pigg i början, toktrött i mitten och så fick jag en enorm energiboost på slutet som gjorde att jag orkade trots att jag var helt slut.

Ställer man in sig på träning i över 1300 minuter orkar man 1300 minuter. Ställer man in sig på träning i 55 minuter orkar man precis 55 minuter – sedan förundras man över att man förra gången faktiskt orkade 1300 minuter och undrar hur sjutton man gjorde det. Att träna under lång tid handlar om den mentala inställningen. Kompletterat med rätt fysiska förberedelser.

Så kom med och testa dina gränser på lördag den 27 november! Dagen efter njuter vi av söndagsvila och 1:a advent!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman