Nu har jag sett 2 avsnitt av Biggest Loser Sverige och jag är inte imponerad någonstans. Var är glöden? Programmet är stenkallt!

En grej som jag tycker är helt fel i den svenska produktionen är att deltagarna inte verkar få någon hjälp på hemmaplan. Hur ska de då lyckas gå ner i vikt? I Biggest Loser USA får varje utröstad deltagare hjälp med träningen och i slutet av varje program får man se hur det gått för den utröstade deltagaren. Det har i princip alltid gått bra – så det är slutet gott allting gott oavsett om deltagaren blir utröstad eller inte. Det har den svenska versionen tappat – och vad har deltagarna lärt sig då?

I övrigt håller jag helt med TV-bloggen, så jag ska inte ödsla mer än detta korta inlägg på dålig TV. Tur att Season 10 har börjat i USA!

PS. Hur många sekunders utrymme har PT:n Mårten Nyhlén fått under de 2 avsnitten? Inte många. Tanja har fått några fler, men de är lätträknade. DS.

0