Om jag hade fått en krona för varje steg jag gått så skulle jag blivit miljonär under dagen. Jag har gått och gått och gått. Och sedan gått lite till. Ja först så var det till jobbet. Från St Eriksplan till Sveaplan. Sedan från Sveaplan till Hötorget. Sedan tillbaka till Sveaplan. Och så till Hötorget en gång till. Och till sist hem till St Eriksplan.

Väl hemma så snörade jag om till andra skor och gick lite till. Ner till Karlberg och runt i parken med skogsslingorna, och så ut till Pampas och lite längre. Överallt och runtomkring var det fullt med människor som powerwalkade, cyklade, sprang, crawlade och red. Hurtiga människor överallt. Men så är Vasastan också Stockholms mest motionerande område. Östermalm ligger sist i ligan. Jag hoppas att mina föräldrar håller uppe med sin nya livsstil när de väl flyttar österut senare i höst…

Jag hade på mig en stegräknare under första halvan av dagen. Men när jag gått mina vändor fram och tillbaka till Hötorget och stegen fortfarande stod på drygt 2000 blev jag less. Sedan kom jag på att den skulle suttit närmre höftbenet och inte så mycket fram på magen. Såklart.

0