Hej jag heter Sara och du är välkommen till min jäkla promenadblogg. Tog mig an Galgberget efter jobbet. När klockan slog 17.00 noterade jag att det hade börjat regna och jag klappade händerna. Ge mig lite mer jävlighet tack!

Imorgon har jag bokat tid hos naprapaten. Jag kommer knappt kunna sova inatt. Jag har naprapat- och kiropraktorfobi och går hellre till tandläkaren. Jag avskyr att knäcka kroppen. Jag kan inte alls slappna av så som man ska och tror att jag ska bli förlamad istället för förbättrad när det knäcks och grejas. Till morgondagen hoppas jag på ett under och att jag inte behöver knäckas. Kanske lite massage bara. Snälla?

Nu längtar jag tills klockan slår 19. Då börjar ”En plats på landet” på 8:an, i stor konkurrens med ”Ett nytt liv på landet” på 9:an. Jag tycker dessa program är mysiga. Och då var det väl fastslaget? Att jag är en tant! Jag lyssnar på P1, promenerar, har ont i ryggen och kollar töntiga program på TV. Dessutom ska jag hämta ut ett par terminalglasögon på måndag. Det är nog dags att ta upp virkningen igen.

Rain drops keep falling on my head.

0