Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vem vill bli miljonär?

Om jag hade fått en krona för varje steg jag gått så skulle jag blivit miljonär under dagen. Jag har gått och gått och gått. Och sedan gått lite till. Ja först så var det till jobbet. Från St Eriksplan till Sveaplan. Sedan från Sveaplan till Hötorget. Sedan tillbaka till Sveaplan. Och så till Hötorget en gång till. Och till sist hem till St Eriksplan.

Väl hemma så snörade jag om till andra skor och gick lite till. Ner till Karlberg och runt i parken med skogsslingorna, och så ut till Pampas och lite längre. Överallt och runtomkring var det fullt med människor som powerwalkade, cyklade, sprang, crawlade och red. Hurtiga människor överallt. Men så är Vasastan också Stockholms mest motionerande område. Östermalm ligger sist i ligan. Jag hoppas att mina föräldrar håller uppe med sin nya livsstil när de väl flyttar österut senare i höst…

Jag hade på mig en stegräknare under första halvan av dagen. Men när jag gått mina vändor fram och tillbaka till Hötorget och stegen fortfarande stod på drygt 2000 blev jag less. Sedan kom jag på att den skulle suttit närmre höftbenet och inte så mycket fram på magen. Såklart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh, tänk vad härligt om man fått en krona för varje steg man tog! Vilken motivation det hade varit för att få folk att börja röra sig mer också, hehe!

  Louise 2010-09-01 09:49:29 http://www.uppladdningen.net
  Svara
 • Dock finns det en östermalmsbo som jobbar hårt på att hålla uppe statistiken.. 🙂

  Lina 2010-08-31 20:47:54 http://traningsprojekt.bloggplatsen.se
  Svara
 • Åh, jag promenerade också vid Karlberg idag. Så vackert och på något härligt sätt lite början på krispigt i luften, längtar till hösten. Jag läser din blogg ofta men kommenterar aldrig, så jag tänkte att det var dags för det nu!

  Jade 2010-08-31 20:36:31
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger