Ikväll ska jag äntligen träna igen! Jag kan välja mellan att springa en sväng eller att springa en sväng och göra lite till. Eftersom jag alltid vill vara så jäkla speciell och aldrig vara vanlig så väljer jag alternativ nummer 2. Jag ska göra lite till. Löpningen får fungera som pausunderhållning. Den riktiga träningen består av 100. Ja, reps alltså!

När det var semmeltider gjorde jag 10 omgångar med 10 burpees och lite löpning emellan. Det var ju skoj. Men det har jag redan gjort och vill inte göra igen. Däremot är antalet 100 rätt skoj. Tresiffrigt liksom (även om det är den lataste versionen av tresiffrigt)!

Ikväll blir det därför 100 situps, 100 armhävningar, 100 utfall och 100 grodhopp. Och så 100 av någonting annat – men vad ska det vara? Har du någon idé? Totalt blir det 500 reps med lite löpning som paus.

Vågar du anta utmaningen? Träningen får genomföras ända fram till midnatt! Let’s party!

0