Jag har loggat varenda träningspass under året på Funbeat. De senaste 2 månaderna började jag även registrera intensitet – ett otroligt nyttigt verktyg. Inte konstigt att jag kände mig trött i början av december: jag tränade alldeles för högintensivt i november. Däremot tränade jag generellt mer i våras jämfört med under hösten. Staplarna mellan januari och maj representerar runt 10 timmars varierad(!) träning i veckan.

Nästan 25% av min totala träning har bestått av löpning. Jag måste därför ha sprungit riktigt mycket under första halvåret med tanke på att jag nästan inte sprungit någonting alls under hösten. Att det var en sådan hög procent skulle jag aldrig gissat på annars.

Totalt sett tränade jag 26 655 minuter under 2009. Det är samma sak som 18 dagar 12 timmar och 15 minuter. 478 pass finns registrerade fördelat på 71% av årets dagar. Ja, det betyder att jag ofta tränat mer än 1 pass per dag. Jag har tränat 259 av årets 365 dagar. Varje träningsdag tränade jag i genomsitt cirka 103 minuter.

Antalet skadedagar under året har varit 0. Det är jag tacksam för.

0