Medan Chiquitatävlingen är igång drar jag igång en till tävling. Det är kul med glada vinnare! I denna tävling, sponsrad av Garnier, kan du vinna en årsförbrukning av hudvårdsprodukter i serien ”Pure active”. Vinsten är värd runt 1500 kr och innefattar 20 produkter.

Grejen med hudvård är att den ska vara skonsam, rengöra, återfukta och allt det där. Men jag vill ha lite mer. Jag vill att min hud ska må bra – men jag vill också ha lyster, och jag vill stråla! Och vet ni när jag känner att min hud har som mest lyster? Precis efter ett härligt träningspass, precis när svetten lagt sig men när den där ”glowen” och de där röda kinderna fortfarande finns kvar. Då är många som allra vackrast – trots att de inte alls tror det.

För att vinna årsförbrukningen av Garnier Pure Active vill jag att du gör 3 saker:

1. Lägg ut en bild på din blogg där du strålar som mest. (Om du inte har en blogg räcker det med att du mailar bilden till mig.)

2. I serien Pure Active ingår ett antal produkter, nämn en av dessa!

3. Maila länk till ditt inlägg (eller bild om du inte har en egen blogg) och svar på punkt 2 till traningsgladje@gmail.com senast måndag 28 september!

När jag är som allra vackrast? Efter ett gäng kilometers löpning såklart. Då har huden den där sköna ”glowen” och levande lystern. När strålar du som mest? Var med och tävla!

0