Med 3.5% viktnedgång är jag the Biggest Loser den här veckan. Coola K har gått upp 0.5% och får därmed springa på 7 km på löpband och böta 50 kronor till vår spa-resa.


Resultat, vinnare per vecka, Biggest Loser:
v.1 Puma

Min vecka

Jag är med på en väldigt spännande resa och arrangören heter LCHF och Biggest Loser. Man kan ju tycka att jag borde vara evigt trött på min viktresa eftersom den hållt på i dryga 20 år men nej, jag tycker att det är väldigt spännande och intressant. Ännu bättre blir den när man märker av förändring. När ens jobb, engagemang och val faktiskt gör skillnad. Och skillnad är vad jag har märkt av den här veckan.

-3.5% i vikt är rekordmycket för mig. Det är i paritet med vad de riktiga bjässarna på amerikanska Biggest Loser tappar i vikt ibland. Å andra sidan startade jag också på en rekordhög vikt och det var nog jäkligt tur att en del av mig försvann så pass fort. Annars hade min klädsel blivit väldigt enformig. För att jag har gått ner i vikt märks redan.

Jag vet inte vad som bidragit mest till viktminskningen denna vecka. Det är nog en blandning av allt. Av lågt kaloriintag, av hög kaloriåtgång under skidåkningen, av att ha timat invägningen av förra veckan bra, eller dåligt, beroende på hormonbalans i kroppen – eller av LCHF. Who knows? Nästa vecka får vi se hur detta fortsätter. Precis som i riktiga Biggest Loser misstänker jag att vecka 2 blir en riktig utmaning. Och jag tror att Coola K är riktigt taggad på att ta hem den veckan.
>

0