Kände mig tung i benen från igår, så en promenad idag lämpade sig bäst…

Trehörningen

I Liljeholmen finns en sjö som heter Trehörningen. Det går en liten asfalterad gångväg runt den, som man – om man känner för det – kan springa. Jag och pojkvännen lade oss i högerfil och tog det lilla lugna istället.

Rundan runt sjön mäter ungefär 2200 meter (2.2 km).

Liljekonvalj

Min pojkvän sa att han hade sett en massa liljekonvaljer häromdagen.

– Aldrig, svarade jag.

Men han hävdade bestämt att han hade rätt vilket ledde till en vadslagning: han var tvungen att plocka mig en Liljekonvalj innan 1 juni. Om han inte hittade några liljekonvaljer var han tvungen att bestämma ett ställe där vi skulle äta middag.

Nu blev det inte så. Han hittade liljekonvaljer i ett skogsbryn. Trevligt tyckte jag, för jag fick därmed både en fin blombukett och en trevlig middag (även om jag måste betala själv) där jag även får nöjet att bestämma var. Det är det jag kallar en win-win situation! 🙂

0